Sluitertijd - De Donkere Kamer

Sluitertijd - De Donkere Kamer

i.s.m. Sluitertijd

DATUM: do 26 oktober 2017

LOCATIE: Grote zaal

UUR: 20:15

koop tickets

BASISPRIJS: € 8

koop tickets

Een avond vol fotografie. Een avond over fotografie. Een avond met fotografen. Wie van fotografie houdt, kan niet wegblijven van ‘De Donkere Kamer’.

 

Wie van fotografie houdt, kan niet wegblijven van ‘De Donkere Kamer’. Dupho, de Nederlandse vereniging voor fotografen, lanceerde de idee 25 jaar geleden. Presentaties, interviews en actuele discussies zoomen in op fotografie in al zijn disciplines.

Het visueel projectbureau Sluitertijd van Kaat Celis haalde de beproefde formule naar België aangevuld met nieuwe eigen en eigenzinnige accenten. Deze fotografie-avonden kenden afgelopen seizoen een grandioos succes in België en zo ook in Genk.

C-mine cultuurcentrum is ook dit seizoen graag gastheer voor jonge en oude meesters uit binnen-en buitenland maar ook voor drie jonge creatieve fotografen die de gelegenheid krijgen hun nieuw project voor te stellen in het onderdeel ‘Pitch je fotoproject’. Nadien stemt het publiek en het entreegeld wordt op basis van deze stemmen onder deze drie projecten verdeeld.

Een interessante en leerrijke avond voor wie – professioneel of niet – met fotografie bezig is.
Het definitieve programma wordt in de loop van het jaar samengesteld. Hou de website van Sluitertijd en C-mine cultuurcentrum Genk in de gaten!

www.ddk-live.com

www.sltrtd.be

Afbeeldingsresultaat voor Dupho logo    

Afbeeldingsresultaat voor sluitertijd logo