KINDERKUNSTENFABRIEK 2018

De Kinderkunstenfabriek 2018 zal plaatsvinden van 2 t.e.m. 6 april 2018.

 TERUGBLIK KINDERKUNSTENFABRIEK 2017

nieuwe formule!

Download hier de folder

Peepshow kunstkamp voor iedereen van 8 tot 12 jaar

Reis jij graag in een supersnelle trein? Tuur je dan naar grazende koeien of kijk je stiekem binnen in de achtertuintjes vanuit het treinraam?

Tijdens deze Kinderkunstenfabriek maak je zelf het landschap waardoor de trein rijdt. Bouw een hoog, lang, stekelig of paradijselijk decor. Ga aan de slag met een actiecamera en monteer je eigen film. Ontwerp de gekste muziekinstrumenten, vervorm je stem en laat van je horen als de trein passeert.

Dit jaar krijgt de Kinderkunstenfabriek een nieuwe formule. Kunstenaars van Kunst in Zicht begeleiden de workshops tijdens dit kunstkamp. Je gaat aan de slag met beeldend materiaal, met camera’s, fototoestellen, muziekinstrumenten,… Op het einde van de week bestuur je een filmende locomotief in een zelfgemaakt treinlandschap en maken we een kortfilm.

Van maandag 10 tot en met vrijdag 14 april 2017. Telkens van 9u45 tot 16 uur.

Prijs : € 15,00 per kind voor de hele week.

Waar : Europaschool Kolderbos, Keinkesstraat 19, 3600 Genk

Inschrijven kan vanaf zaterdag 11 maart bij het C-mine bezoekersonthaal, C-mine 10, 3600 Genk (vanaf 10 uur). Je kan  ter plekke inschrijven of online via onderstaande link. Telefonische reservaties en reservaties per e-mail worden niet aanvaard.

 

 Bekijk HIER de foto's!