OPGELET: inschrijving via auditie@fabuleus.be is verplicht om te kunnen deelnemen!

In februari 2017 gaan we op zoek naar 12 jongeren tussen 14 en 21 jaar die zich willen smijten in een onvergetelijke ervaring. Zeven Limburgse cultuurcentra gaan namelijk in zee met het Leuvense dans- en theaterhuis fABULEUS voor de creatie van "SNAP XL", een nieuwe jongerenproductie die volledig in Limburg gemaakt zal worden. Voor deze productie zoeken jongens en meisjes in alle vormen, maten en gewichten die graag bewegen, dansen of sporten, die tegen een stootje kunnen, die openstaan voor alle soorten dansmuziek en die een zeker gevoel voor ritme hebben. Danservaring of een specifieke dansstijl is niet noodzakelijk. Als je d...enkt dat dit iets voor jou is, moet je niet twijfelen: gewoon inschrijven voor één van onze vier auditieworkshops.

INSCHRIJVEN & INFO
auditie@fabuleus.be
www.fabuleus.be/audities

AUDITIEWORKSHOPS

EERSTE RONDE
zondag 12/02/17 C-mine cultuurcentrum (Genk)
zaterdag 18/02/17 CC MUZE (Heusden-Zolder)
zondag 19/02/17 CC Maasmechelen
zondag 26/02/17 CC De Adelberg (Lommel)

TWEEDE RONDE
zaterdag 11/03/2017 CCHA (Hasselt)


SNAP XL is een project van C-mine cultuurcentrum (Genk), CCHA (Hasselt), CC MUZE (Heusden-Zolder), CC Casino (Houthalen-Helchteren), CC De Adelberg (Lommel), CC Maasmechelen, De VELINX (Tongeren) en fABULEUS. De creatie is van Talitha De Decker.

De repetities vinden in Limburg plaats, verspreid over een aantal weekends en schoolvakanties tussen april 2017 en februari 2018. Je krijgt het volledige repetitieschema zodra je je aanmeldt op auditie@fabuleus.be. De première is op dinsdag 20 februari 2018 in C-mine cultuurcentrum Genk.